Lunsjforedrag: Mat og bærekraft - Nyheter - Norsøk

Lunsjforedrag: Mat og bærekraft

7 mai kl 1130 :Et bærekraftig måltid. Hva vi velger å spise påvirker både helsa vår og miljøet.
Mat Foto Debio (Foto: Debio)
Mat Foto Debio (Foto: Debio)

Men hvordan er egentlig sammenhengen? Hva innebærer et bærekraftig kosthold?

Liv Solemdal, NORSØK forteller om mat og bærekraft et tema som er hyperaktuelt tema i disse klimatider.

Sted: Tingvoll Økopark Gunnars Vei 6, 6630 Tingvoll

Arrangører: NIBIO, Tingvoll Økopark og NORSØK

Liv Solemdal har i ei årrekke arbeidet med økologisk landbruk. Hun har selv drevet gard med økologisk sau, mjølk og grønnsaker poteter. Hun er utdanna innen jordfag og er Cand.agric. fra NLH (nå NMBU). Hun har de siste årene arbeidet med blant annet økologisk mat i storkjøkken
Liv Solemdal har i ei årrekke arbeidet med økologisk landbruk. Hun har selv drevet gard med økologisk sau, mjølk og grønnsaker poteter. Hun er utdanna innen jordfag og er Cand.agric. fra NLH (nå NMBU). Hun har de siste årene arbeidet med blant annet økologisk mat i storkjøkken