Kurs i konservering av frukt og bær - Nyheter - Norsøk

Kurs i konservering av frukt og bær

Velkommen til kurs i konservering av frukt og bær. Ny inspirasjon og kanskje nye metoder eller nytt bærlag?

Eplerad (Foto: Susanne Friis Pedersen)
Eplerad (Foto: Susanne Friis Pedersen)

Kurset blir både ute og inne. Ute med høsting og pressing av epler.

Inne med teori og koking av saft, syltetøy, chutney, gele og hermetisering. Det inngår bringebær, blåbær, rips, solbær, svartsurbær og evt. plommer. Kursholder er Susanne Friis Pedersen, rådgiver i NORSØK.

Trykk her for påmelding!

Plakat Konserveringskurs 2021

Tid og sted

Arrangør:NORSØK i samarbeid med Tingvoll Økopark og Tingvoll og Gjemnes Bonde og Småbrukarlag

Tidspunkt: Lørdag 18. september 2021 kl. 10 – 16.

Pris: 500 kr. per pers.

Maks. 10 personer.

Pressede epler blir deilig eplejuice! (Foto: Susanne Friis Pedersen)
Pressede epler blir deilig eplejuice! (Foto: Susanne Friis Pedersen)